Voluntariat

 Descarregar Pdf

Informació general

dsc_2049

Els voluntaris sou l’ànima de la FLL i sense vosaltres és impossible fer-ho realitat!

Estem convençuts que un cop més convertirem aquesta nova edició en una festa per a equips i voluntaris entorn de la ciència i la tecnologia. 

Les persones interessades a participar com a voluntaris de la FLL, podeu contactar directament amb els caps de voluntaris de cadascuna de les seus:

Us esperem!

Salutacions,

Direcció de l’Escola Politècnica Superior - UdL

Reunió d'Entrenadors FLL EPS Igualada

En el següent enllaç us podeu descarregar la reunió d'entrenadors de la FLL EPS Igualada del divendres 10 de febrer

Formulari Inscripció FLL Lleida

Volem nois i noies de l’EPS que tingueu ganes de passar un mati genial amb els vostres companys i disposats a gaudir de la passió i l’alegria que transmeten els equips participants. Us oferim esmorzar, samarreta EPS i molta diversió. Aquells de vosaltres que ho desitgeu teniu l’opció d’obtenir amb aquesta activitat 1 crèdits ECTS de matèria transversal*.

Tots aquells que estigueu interessats en apuntar-vos a l’edició de Lleida envieu el més aviat possible un correu a l’adreça joseplluis.lerida@udl.cat, adjuntant les dades següents:

  • Nom: 
  • Cognoms: 
  • Curs:
  • Titulació: 
  • Telèfon: 
  • He participat en edicions anteriors: 

Animeu-vos, ens ho passarem genial tots plegats. Si us plau, feu arribar aquest correu a tothom que cregueu que pot estar interessat.

 

Formulari Inscripció FLL Igualada

Les persones interessades a participar com a voluntaris de la FLL, heu de emplenar el següent FORMULARI D'INSCRIPCIÓ abans del 15 de febrer de 2023.

Per qualsevol dubte podeu contactar directament amb el cap de voluntaris de la FLL Igualada, Adela Pagés: adela.pages@udl.cat

 

Crèdit Lliure Elecció

Podeu aconseguir 1 Crèdit de Lliure Elecció participant de forma activa en l'organització i desenvolupament de la FIRST LEGO League EPS, tant de Lleida com d'Igualada! *

*Només és possible aconseguir el crèdit ECTS per participar en l’activitat “La UdL amb la FLL”, un únic cop. Aquells estudiants que ja hagueu reconegut el crèdit en edicions anteriors d’aquesta activitat no el podreu obtenir de nou.

   Darrera modificació: