Presentació

 Descarregar Pdf

Presentació FIRST LEGO League

FIRST® LEGO® League (FLL) és un programa educatiu a nivell internacional que fomenta vocacions cientificotecnològiques entre els joves de 4 a 16 anys a partir d'experiències pràctiques i divertides, resolent problemes del món real per ajudar a construir un futur millor, que ja inspiren més de 679.000 joves a 110 països de tot el món que participen en un total de 3700 events. A Espanya, 9000 participants distribuïts en 30 events gaudeixen de l'experiència FLL!

Cada any, FLL ofereix un desafiament nou i emocionant a tots els equips amb l'objectiu d'estimular la seva creativitat a través de les àrees STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics).

Cada equip comença a endinsar-se en la temàtica anual dissenyant i construint un robot que sigui capaç de resoldre els reptes proposats. A més, hauran d'investigar sobre aquesta temàtica i realitzar un projecte d'innovació que posi solució a un problema real. Els equips documentaran la seva feina i compartiran les seves troballes.

Al llarg d'aquesta experiència, cadascun haurà de defensar els CORE VALUES fonamentals de FLL, els quals són: descobriment, treball en equip, inclusió, impacte, diversió, innovació i gracious professionalism®.

Cadascuna de les tres categories inspira el desenvolupament d'habilitats de pensament crític, experimentació i disseny creatiu.

Les àrees STEAM és de tots i totes!

Presentació FIRST LEGO League EPS

Aquesta es la web del Torneig classificatori de la FIRST LEGO League organitzada per l'EPS que es duu a terme a la ciutat de Lleida i a Igualada de la mà de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

En aquest espai hi trobareu un recull organitzat amb tota la informació referent a les edicions de la FLL realitzades a Lleida i a Igualada. Podreu consultar el programa, els participants, els guanyadors i un recull de la repercussió als mitjans de cadascuna de les edicions. En definitiva, es tracta de un lloc on recopilar i ordenar tota la informació que genera un esdeveniment de la magnitud de la FIRST LEGO League.

Esperem que us agradi!

Així mateix, volem recordar-vos que també podeu seguir el dia a dia de l’edició de la FLL Lleida i FLL Igualada a les xarxes socials pròipies de l'EPS i el campus Igualada, sota els hashtags #flllleida i #flligualada

Categories

categories FLL_cleanup

 

 

FIRST LEGO League Challenge 

challenge Evolució participants FLL EPS Lleida - Challenge

FIRST® LLEGO® League Challenge és un programa educatiu en equip que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 10 a 16 anys mitjançant experiències d'aprenentatge significatives basades en les àrees STEM i la robòtica educativa.

A partir d'un desafiament anual sobre una temàtica comuna (enguany Càrrec Connect), i girant tot entorn a un robot construït pels equips, se'ls plantegen tres grans desafiaments:

  • Elaborar un projecte de recerca que identifiqui i resolgui un problemes del món actual relacionat amb la temàtica suggerida (Cargo Connect)
  • La programació, disseny i construcció d'un robot basat en peces LLEC que sigui capaç de superar el major nombre de proves sobre una lona de competició.
  • El repte de participar en un torneig final que posi a prova les seves habilitats, els seus nervis i els ofereixi una gran experiència de reconeixement en la qual la tecnologia és la protagonista.

FIRST LEGO League Explore 

Explore Evolució participants FLL EPS Lleida - Explore

FIRST LLEC League Explore és un programa educatiu en equip que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre nens i nenes de 6 a 9 anys mitjançant experiències d'aprenentatge significatives basades en les àrees STEM i robòtica educativa.

A partir d'un desafiament anual sobre una temàtica (enguany Càrrec Connect) i girant tot entorn a un robot construït pels equips, se'ls plantegen tres grans reptes:

  • Elaborar un petit treball de recerca que els permeti reflexionar sobre una solució a alguna situació quotidiana de món actual relacionat amb la temàtica suggerida (Càrrec Connect)
  • La construcció, programació i disseny d'un robot basat en peces LLEC que sigui capaç de superar algun repte definit pel propi equip sobre la temàtica
  • El repte de participar en un torneig final que posi a prova les seves habilitats, el seu aprenentatge i … els seus nervis i els ofereixi una gran experiència de reconeixement en la qual la tecnologia és la protagonista.

El Repte FLL 2023-24: MASTERPIECE

MASTERPIECE

 

El desafiament (Challenge, Explore i Discover): MASTERPIECE!

Cada temporada, per a centrar el projecte d'innovació i dissenyar els desafiaments, el programa FIRST LEGO League gira entorn a una temàtica diferent.

Aquesta temporada 2023/24, la temàtica es denomina Masterpiece.

Llums, càmera, STEAM!
 
La ciència, la tecnologia, l'enginyeria, les arts i les matemàtiques (STEAM) inspiren grans idees, accions audaces i creativitat.
 
Les nostres habilitats ens permeten crear arts i experiències que ens uneixen, ens entretenen i ens commouen.
 
Durant la temporada 2023-24 de FIRST® IN SHOW SM, MASTERPIECE , donarem llum sobre el paper que exerceix la branca STEM en les arts i empoderem els joves per dissenyar i construir un món d'infinites possibilitats.
 
El futur és un lloc que vosaltres mateixos creareu!
 
 

 

 

Ja tenim desafiament per a la competició FLL 2023-2024 i inscripcions obertes per a les competicions de FIRST LEGO LEAGUE organitzades per l'EPS de la UdL:

  • 13a edició de la FIRST LEGO League de Lleida, el 24 de febrer de 2024
  • 7a edició de la FIRST LEGO League d' Igualada el 2 de març de 2024

Us recordem el contacte dels directors de les nostres FLL, per si teniu algun dubte:

Ja podeu formalitzar les vostres inscripcions!

 
   Darrera modificació: