Presentació

 Descarregar Pdf

Presentació FIRST LEGO League

FIRST® LEGO® League (FLL) és un programa educatiu a nivell internacional que fomenta vocacions cientificotecnològiques entre els joves de 4 a 16 anys a partir d'experiències pràctiques i divertides, resolent problemes del món real per ajudar a construir un futur millor, que ja inspiren més de 679.000 joves a 110 països de tot el món que participen en un total de 3700 events. A Espanya, 9000 participants distribuïts en 30 events gaudeixen de l'experiència FLL!

Cada any, FLL ofereix un desafiament nou i emocionant a tots els equips amb l'objectiu d'estimular la seva creativitat a través de les àrees STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics).

Cada equip comença a endinsar-se en la temàtica anual dissenyant i construint un robot que sigui capaç de resoldre els reptes proposats. A més, hauran d'investigar sobre aquesta temàtica i realitzar un projecte d'innovació que posi solució a un problema real. Els equips documentaran la seva feina i compartiran les seves troballes.

Al llarg d'aquesta experiència, cadascun haurà de defensar els CORE VALUES fonamentals de FLL, els quals són: descobriment, treball en equip, inclusió, impacte, diversió, innovació i gracious professionalism®.

Cadascuna de les tres categories inspira el desenvolupament d'habilitats de pensament crític, experimentació i disseny creatiu.

Les àrees STEAM és de tots i totes!

Presentació FIRST LEGO League EPS

Aquesta es la web del Torneig classificatori de la FIRST LEGO League organitzada per l'EPS que es duu a terme a la ciutat de Lleida i a Igualada de la mà de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

En aquest espai hi trobareu un recull organitzat amb tota la informació referent a les edicions de la FLL realitzades a Lleida i a Igualada. Podreu consultar el programa, els participants, els guanyadors i un recull de la repercussió als mitjans de cadascuna de les edicions. En definitiva, es tracta de un lloc on recopilar i ordenar tota la informació que genera un esdeveniment de la magnitud de la FIRST LEGO League.

Esperem que us agradi!

Així mateix, volem recordar-vos que també podeu seguir el dia a dia de l’edició de la FLL Lleida i FLL Igualada a les xarxes socials pròipies de l'EPS i el campus Igualada, sota els hashtags #flllleida i #flligualada

El Repte FLL 2023-24: MASTERPIECE

MASTERPIECE

 

El desafiament (Challenge, Explore i Discover): MASTERPIECE!

Cada temporada, per a centrar el projecte d'innovació i dissenyar els desafiaments, el programa FIRST LEGO League gira entorn a una temàtica diferent.

Aquesta temporada 2023/24, la temàtica es denomina Masterpiece.

Llums, càmera, STEAM!
 
La ciència, la tecnologia, l'enginyeria, les arts i les matemàtiques (STEAM) inspiren grans idees, accions audaces i creativitat.
 
Les nostres habilitats ens permeten crear arts i experiències que ens uneixen, ens entretenen i ens commouen.
 
Durant la temporada 2023-24 de FIRST® IN SHOW SM, MASTERPIECE , donarem llum sobre el paper que exerceix la branca STEM en les arts i empoderem els joves per dissenyar i construir un món d'infinites possibilitats.
 
El futur és un lloc que vosaltres mateixos creareu!
 
 

 

 

Ja tenim desafiament per a la competició FLL 2023-2024 i inscripcions obertes per a les competicions de FIRST LEGO LEAGUE organitzades per l'EPS de la UdL:

  • 13a edició de la FIRST LEGO League de Lleida, s'informarà pròximament
  • 7a edició de la FIRST LEGO League d' Igualada el 2 de març de 2024

Us recordem el contacte dels directors de les nostres FLL, per si teniu algun dubte:

Ja podeu formalitzar les vostres inscripcions!

 

Categories

FIRST LEGO League Challenge 

FIRST® LLEGO® League Challenge és un programa educatiu en equip que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 10 a 16 anys mitjançant experiències d'aprenentatge significatives basades en les àrees STEM i la robòtica educativa.

A partir d'un desafiament anual sobre una temàtica comuna (enguany Càrrec Connect), i girant tot entorn a un robot construït pels equips, se'ls plantegen tres grans desafiaments:

  • Elaborar un projecte de recerca que identifiqui i resolgui un problemes del món actual relacionat amb la temàtica suggerida (Cargo Connect)
  • La programació, disseny i construcció d'un robot basat en peces LLEC que sigui capaç de superar el major nombre de proves sobre una lona de competició.
  • El repte de participar en un torneig final que posi a prova les seves habilitats, els seus nervis i els ofereixi una gran experiència de reconeixement en la qual la tecnologia és la protagonista.

FIRST LEGO League Explore 

FIRST LLEC League Explore és un programa educatiu en equip que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre nens i nenes de 6 a 9 anys mitjançant experiències d'aprenentatge significatives basades en les àrees STEM i robòtica educativa.

A partir d'un desafiament anual sobre una temàtica (enguany Càrrec Connect) i girant tot entorn a un robot construït pels equips, se'ls plantegen tres grans reptes:

  • Elaborar un petit treball de recerca que els permeti reflexionar sobre una solució a alguna situació quotidiana de món actual relacionat amb la temàtica suggerida (Càrrec Connect)
  • La construcció, programació i disseny d'un robot basat en peces LLEC que sigui capaç de superar algun repte definit pel propi equip sobre la temàtica
  • El repte de participar en un torneig final que posi a prova les seves habilitats, el seu aprenentatge i … els seus nervis i els ofereixi una gran experiència de reconeixement en la qual la tecnologia és la protagonista.

 

categories FLL_cleanup
   Darrera modificació: