Presentació

 Descarregar Pdf

Aquesta es la web del Torneig classificatori de la FIRST LEGO League que es duu a terme a la ciutat de Lleida i a Igualada de la mà de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

En aquest espai hi trobareu un recull organitzat amb tota la informació referent a les edicions de la FLL realitzades a Lleida i a Igualada. Podreu consultar el programa, els participants, els guanyadors i un recull de la repercussió als mitjans de cadascuna de les edicions. En definitiva, es tracta de un lloc on recopilar i ordenar tota la informació que genera un esdeveniment de la magnitud de la FIRST LEGO League.

Esperem que us agradi!

Així mateix, volem recordar-vos que també podeu seguir el dia a dia de l’edició de la FLL Lleida i FLL Igualada a les xarxes socials pròipies de l'EPS i el campus Igualada, sota els hashtags #flllleida i #flligualada

El Repte FLL 2022-23: SuperPowered

super-powered-fll

Ja tenim desafiament per a la competició FLL 2022-2023 i inscripcions obertes per a les competicions de FIRST LEGO LEAGUE organitzades per l'EPS de la UdL:

  • 12a edició de la FIRST LEGO League EPS Lleida el 25 de febrer de 2023
  • 6a edició de la FIRST LEGO League EPS Igualada el 4 de març de 2023

Us recordem el contacte dels directors de les nostres FLL, per si teniu algun dubte:

Ja podeu formalitzar les vostres inscripcions!

 

El desafiament (Challenge, Explore i Discover): SUPERPOWERED!

Cada temporada, per a centrar el projecte d'innovació i dissenyar els desafiaments, el programa FIRST LEGO League gira entorn a una temàtica diferent. Aquesta temporada 2022/23, la temàtica es denomina SuperPowered. Així, tot el treball dels participants anirà relacionat enguany amb l'energia i el seu cicle: generació, distribució, emmagatzematge, consum, noves fonts d'energia, etc

Categories

FIRST LEGO League Challenge 

FIRST® LLEGO® League Challenge és un programa educatiu en equip que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 10 a 16 anys mitjançant experiències d'aprenentatge significatives basades en les àrees STEM i la robòtica educativa.

A partir d'un desafiament anual sobre una temàtica comuna (enguany Càrrec Connect), i girant tot entorn a un robot construït pels equips, se'ls plantegen tres grans desafiaments:

  • Elaborar un projecte de recerca que identifiqui i resolgui un problemes del món actual relacionat amb la temàtica suggerida (Cargo Connect)
  • La programació, disseny i construcció d'un robot basat en peces LLEC que sigui capaç de superar el major nombre de proves sobre una lona de competició.
  • El repte de participar en un torneig final que posi a prova les seves habilitats, els seus nervis i els ofereixi una gran experiència de reconeixement en la qual la tecnologia és la protagonista.

FIRST LEGO League Explore 

FIRST LLEC League Explore és un programa educatiu en equip que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre nens i nenes de 6 a 9 anys mitjançant experiències d'aprenentatge significatives basades en les àrees STEM i robòtica educativa.

A partir d'un desafiament anual sobre una temàtica (enguany Càrrec Connect) i girant tot entorn a un robot construït pels equips, se'ls plantegen tres grans reptes:

  • Elaborar un petit treball de recerca que els permeti reflexionar sobre una solució a alguna situació quotidiana de món actual relacionat amb la temàtica suggerida (Càrrec Connect)
  • La construcció, programació i disseny d'un robot basat en peces LLEC que sigui capaç de superar algun repte definit pel propi equip sobre la temàtica
  • El repte de participar en un torneig final que posi a prova les seves habilitats, el seu aprenentatge i … els seus nervis i els ofereixi una gran experiència de reconeixement en la qual la tecnologia és la protagonista.

 

categories FLL_cleanup
   Darrera modificació: