Patrocinadors i Col·laboradors FLL

 Descarregar Pdf

Patrocinadors i Col·laboradors FLL Lleida

Quan l’Escola Politècnica Superior va proposar a la Universitat de Lleida la idea d’organitzar una fase local de la FLL, la competició de robòtica internacional més important del món, aquesta va rebre la iniciativa amb molt d’entusiasme i, tant el Consell Social com el Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, es van involucrar des d’un primer moment en el patrocini de la FLL. [+INFO]

El mateix cal dir que les dues màximes institucions de la ciutat, la Paeria i la Diputació de Lleida que, any rere any, patrocinen la FIRST LEGO League de Lleida

Finalment, també vam trobar tot el suport i la predisposició en les empreses de Lleida i gràcies al patrocini directe d'aquestes empreses  es possible realitzar la FLL a la ciutat.

El Consell Social de la Universitat de Lleida és l’òrgan de participació de la societat en la nostra universitat. 

Les funcions prioritàries del Consell Social es centren en la gestió econòmica, pressupostària i patrimonial i en l’àmbit de la programació i gestió universitària, col·laborant amb l’equip rectoral en la definició dels criteris i les prioritats estratègiques.

El Consell Social es caracteritza addicionalment pel seu fort compromís social i el seu esperit de col·laboració, que busca el reforçament dels vincles entre la Universitat i la societat civil, el sector públic i el teixit productiu. 

La cultura ja es considera una part clau del desenvolupament sostenible junt a l’economia, el medi ambient i els temes socials. La universitat, a més dels objectius tradicionals (docència i investigació), assumeix la missió de dedicar especial atenció a la cultura com a mecanisme de participació i desenvolupament per al progrés de la societat. El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària vetlla i treballa per a situar la cultura al lloc que li correspon dintre de la universitat.

La Paeria de Lleida, o bé l'Ajuntament de Lleida, és l'administració de primer nivell que governa la ciutat i el terme de Lleida. La seu del consistori és el Palau de la Paeria.

L'actual paer en cap, batlle de Lleida és Fèlix Larrosa i Piqué.

La Diputació de Lleida és una institució supramunicipal que té la seva raó de ser en els ajuntaments i, per tant, en tots els lleidatans.

La corporació sempre s’ha significat per l’exercici d’un municipalisme compromès amb les persones, la defensa del món local i la projecció internacional de les terres de Lleida. L’acció de govern se centra en el desplegament de polítiques en favor del desenvolupament integral del territori i, en especial atenció, als serveis i les accions que enforteixen la comunitat. El Ple de la Diputació de Lleida el formen 25 escons. La seva línia d’acció és definida a través dels següents organismes, sota el lema: La Força dels Municipis

Com a soci tecnològic amb àmplia experiència, el compromís de GFT és impulsar la transformació digital en el sector dels serveis financers. Basant-nos en el nostre profund coneixement del mercat, assessorem les principals institucions financeres del món i desenvolupem solucions de TU a mesura, des d'aplicacions bancàries i sistemes de trading a la implementació i el suport de plataformes completes, o la modernització dels sistemes de core bancari. El nostre equip d'innovació global desenvolupa nous models de negoci en tots els sectors, centrant-se en temes com blockchain, enginyeria cloud, Intel·ligència Artificial i internet de les coses. Juntament amb els nostres clients, construïm el món financer del futur.

Fundada en 1987, la companyia compta amb un equip global d'al voltant de 5.000 empleats a Europa, Amèrica del Nord i Sud-amèrica. A Espanya, GFT opera des de 2001, on compta amb un equip de més de 2.000 professionals repartits entre les seves seus d'Alacant, Lleida, Madrid, Sant Cugat (Barcelona), València i Saragossa.

Semic és un proveïdor global de solucions i serveis IT amb més de 30 anys en el mercat espanyol. Ajuda empreses privades i a administracions públiques a aprofitar les noves tecnologies per a millorar la seva competitivitat.

Son especialistes en la distribució d'equips informàtics i tenen una gran capacitat logística i financera. Com a proveïdor multimarca i multiplataforma, han signat acords amb els principals representants de la indústria a tots els nivells: fabricants, majoristes, empreses financeres i del sector transporti.

IFR Group neix a la ciutat de Lleida en 1985 i expandeix ràpidament la seva àrea de negoci en tot el territori nacional fins a l'actualitat. Més de 35 anys d'experiència i una trajectòria de creixement sostingut ha situat a IFR Group com a empresa consultora tecnològica de referència en Solucions Globals de Gestió Empresarial Microsoft Dynamics 365, sent una de les principals partners en solucions Microsoft Dynamics 365 per a grans organitzacions a Espanya.

Somos conscients dels reptes i les dimensions que van adquirint les empreses a mesura que els canvis, en tecnologia i en els negocis, es van produint, per això, proporcionem als nostres clients uns serveis de consultoria, implementació i desenvolupament de solucions amb les màximes prestacions i qualitat.

Plusfresc és l'ensenya principal de Supermercats Pujol, SL. Són supermercats amables, on els clients es converteixen en els nostres convidats i on volem que es trobin com a casa.

Es tracta d'establiments de proximitat, amb una sala de vendes de 200 a 1.100 m², en funció de la grandària del mercat en el qual es trobin. El seu objectiu és atendre les necessitats de compra diària i setmanal d'aliments i productes per a la llar, alhora que oferir una experiència de compra agradable, enfocada a garantir un servei excel·lent al client, una gamma de productes frescos de primera qualitat i un ampli ventall de productes envasats per a triar.
El lema El súper que et vol mostra el nostre compromís amb el client: el fem tot perquè la seva compra diària sigui agradable. Això reflecteix, alhora, la nostra aposta per la qualitat: els clients quedaran satisfets amb el producte, el servei i l'experiència de compra.

Els supermercats Plusfresc són gestionats bé directament per la cadena o bé en règim de franquícia.

Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956.

El model operacional de el Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases de l'procés productiu, així com en la tasca d'uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d'activitat.

Així mateix, cal destacar especialment la implantació de Sistemes d'Informació d'última generació en totes les mecàniques de treball, que connecten i automatitzen les diverses instal·lacions i plantes de producció de el grup. Amb tot, s'aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d'una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Nufri, amb 50 anys d'experiència en el sector hortofructícola, que els han dotat de coneixements i els permeten oferir una àmplia gamma de productes de qualitat, així com un extens catàleg de serveis.

La seva traçabilitat i infraestructures els acredita la capacitat de vetllar en tot moment per la producció en un servei integral, des dels vivers fins a la seva distribució. Nufri és sinònim de qualitat i anteposen el fet d'oferir una atenció personalitzada, constant i eficaç.

Nufri, grup agroindustrial, es compon de quatre grans divisions: fruita fresca, transformats, mercats i energia, que asseguren al grup una traçabilitat total en tots els seus productes i una economia circular real.

El Grup va néixer el 1973 per part d’un grup de productors de la comarca lleidatana del Pla d’Urgell que es dedicaven a la producció de fruita. Actualment, els seus associats són 400 agricultors que produeixen 150.000 tones de fruita a l’any, principalment poma, pera, taronja, mandarina i préssec, que ells mateixos conserven i comercialitzen. Aquest grup dona feina a 2.000 persones de manera directa.

La il·lusió, la passió per la terra i l’afany per superar nous desafiaments ens han permès créixer i progressar amb la finalitat d’adaptar-nos a les noves exigències dels mercats nacionals i internacionals.

Col·laboradors

mcdonald
lleidahack
invelon
Logo Makers Seu
cropped-logos_neuropga

Patrocinadors i Col·laboradors FLL Igualada

Donat que a Lleida l'EPS ja organitzava una FLL amb èxit, la direcció de l'escola va proposar de continuar organitzant una fase local de la FLL, la competició de robòtica internacional més important del món, a Igualada.

L'any 2018 el campus Igualada ja va acollir una primera edició de la FLL, organitzada per la Fundació Scentia i l'Ajuntament d'Igualada. El setembre del 2018 la Universitat de Lleida va assumir la titularitat del campus Igualada UdL i l'Escola Politècnica Superior assumí l'organització de la 2a edició i la 3a edició.

L'any passat va tornar la FLL Igualada, després d'un any de suspensió a causa de la Covid-19, i ho va fer de la mà de tres patrocinadors principals, l'Ajuntament d'Igualada, que sempre ha fet costat a l'organització de l'esdeveniment, Abacus Ro-botica i TICAnoia 

El Consell Social de la Universitat de Lleida és l’òrgan de participació de la societat en la nostra universitat. 

Les funcions prioritàries del Consell Social es centren en la gestió econòmica, pressupostària i patrimonial i en l’àmbit de la programació i gestió universitària, col·laborant amb l’equip rectoral en la definició dels criteris i les prioritats estratègiques.

El Consell Social es caracteritza addicionalment pel seu fort compromís social i el seu esperit de col·laboració, que busca el reforçament dels vincles entre la Universitat i la societat civil, el sector públic i el teixit productiu. 

La cultura ja es considera una part clau del desenvolupament sostenible junt a l’economia, el medi ambient i els temes socials. La universitat, a més dels objectius tradicionals (docència i investigació), assumeix la missió de dedicar especial atenció a la cultura com a mecanisme de participació i desenvolupament per al progrés de la societat. El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària vetlla i treballa per a situar la cultura al lloc que li correspon dintre de la universitat.

l'Ajuntament d'Igualada, és l'administració de primer nivell que governa la ciutat d'Igualada. L'Ajuntament ocupa un edifici que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Es va construir en un terreny de la família Franquesa, seguint un projecte de l'arquitecte Antoni Rovires i Tries, i es va inaugurar l'any 1883.

L'actual alcalde d'Igualada és Marc Castells Berzosa.

Igualada una ciutat universitària de la mà de la Universitat de Lleida, de 40.000 habitants amb una comunitat universitària de vora 1000 alumnes, docents i investigadors en un campus modern de creació recent.

Les sinèrgies de la Universitat de Lleida amb la ciutat i el territori proper abasten la innovació en la industria tèxtil i de la pell, la industria química, les TIC, la direcció d’empreses i el món de la salut, entre les més destacades. Com a ciutat universitària, Igualada es situa estratègicament convertint-se en un referent econòmic, de modernitat i de negocis a Catalunya.

Codelearn neix amb l’objectiu d’ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació a tothom, però especialment als infants i joves. Entenen que són les habilitats del segle XXI i, probablement, una de les millors maneres d'invertir en l'educació dels fills i filles.

A través d'un pla d'estudis detallat, utilitzen inicialment llenguatges educatius, per després utilitzar tecnologies i llenguatges de programació tan populars com Python, HMTL, CSS, Javascript, C++, Java, Unity, Linux, SQL, PHP,…

Durant tot aquest procés d'aprenentatge ofereixen un seguiment individualitzat, on cada alumne disposa d’un tutor que l’acompanya al llarg del seu aprenentatge. El ritme d'aprenentatge i els continguts que s'ofereixen, es troben adaptats constantment a l'assoliment dels conceptes i objectius de l’alumne. Així, els alumnes de Codelearn practiquen un gran ventall de disciplines diferents, com ara matemàtiques, anglès, programació, robòtica, electrònica, enginyeria i gestió de projectes.

El seu objectiu és que un alumne que completi el pla d’estudis de Codelearn pugui iniciar qualsevol projecte tecnològic que li interessi, ja que tindrà un alt nivell conceptual i experiència pràctica. A més, aquests coneixements i capacitats avui en dia són buscats en qualsevol tipus de professió ja que aporten un plus únic que els fa destacar sobre la resta.

TICAnoia és una Associació per a l'impuls TIC que neix el juny de 2013 com a spin-off de la comissió TIC de la UEA, que es va crear dins de l'acord de col·laboració establert entre la Unió Empresarial de l'Anoia i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (en el mes de maig de 2008). Si bé va ser constituïda formalment al juny de 2013 com a associació, les seves activitats en el àmbit de divulgació TIC es venen realitzant des de juliol de 2008.

Neix amb l'objectiu de crear un espai de reflexió i de propostes, a nivell comarcal, sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les nostres empreses i al nostre territori.

A Kids&Us s'ofereixen classes d'anglès per a nadons, nens i adolescents a Espanya amb el mètode Natural English basat en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un camí d'aprenentatge que segueix un ordre lògic, natural i espontani.

La qualitat i l'experiència han estat sempre les seves màximes i treballen cada dia per mantenir-les. La millora constant dels materials, la formació del professorat, el seguiment personalitzat de l'alumnat i la comunicació regular amb les famílies són la base sòlida que garanteix l'aprenentatge.

El professorat Kids&Us no només completa una formació inicial abans de poder impartir classes, sinó que a més realitza formació continuada i de reciclatge d'acord amb el pla de formació corporatiu. Auditen els seus professors trimestralment per garantir la implementació òptima del mètode.

Tots i cadascun dels seus professors han de superar un procés de selecció que consta d'una prova de nivell oral i escrit. Com a mínim, exigim un nivell C1 del Marc Comú Europeu de Referència.

Stikets, companyia especialitzada en personalitzar etiquetes, adhesius i polseres infantils i distribuir-les al consumidor final a través de la seva plataforma de comerç electrònic, de manera pràctica, efectiva i econòmica per marcar roba, llibres, sabates, material escolar, motxilles i qualsevol objecte per evitar que es perdi.

L'empresa té com a principal objectiu respondre a les necessitats específiques dels seus clients de manera que els professionals puguin escollir el material i calcular a l'instant el preu de la comanda i a més de pujar el disseny de forma molt fàcil.

Col·laboradors

Cal valls
thumbnail_Logo_LaGaspar
   Darrera modificació: