Patrocinadors i Col·laboradors FLL

 Descarregar Pdf

Patrocinadors i Col·laboradors FLL Lleida

Quan l’Escola Politècnica Superior va proposar a la Universitat de Lleida la idea d’organitzar una fase local de la FLL, la competició de robòtica internacional més important del món, aquesta va rebre la iniciativa amb molt d’entusiasme i, tant el Consell Social com el Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, es van involucrar des d’un primer moment en el patrocini de la FLL. [+INFO]

El mateix cal dir que les dues màximes institucions de la ciutat, la Paeria i la Diputació de Lleida que, any rere any, patrocinen la FIRST LEGO League de Lleida

Finalment, també vam trobar tot el suport i la predisposició en les empreses de Lleida i gràcies al patrocini directe d'aquestes empreses  es possible realitzar la FLL a la ciutat.

 

UNIVERSITAT DE LLEIDA

Consell Social

El Consell Social de la Universitat de Lleida és l’òrgan de participació de la societat en la nostra universitat.

Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària

La cultura ja es considera una part clau del desenvolupament sostenible junt a l’economia, el medi ambient i els temes socials. La universitat, a més dels objectius tradicionals (docència i investigació), assumeix la missió de dedicar especial atenció a la cultura com a mecanisme de participació i desenvolupament per al progrés de la societat. El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària vetlla i treballa per a situar la cultura al lloc que li correspon dintre de la universitat.

 

INSTITUCIONS

Paeria

Lleida  una ciutat universitària, amb una comunitat de 15.000 alumnes, docents i investigadors, i amb un Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari amb 120 empreses i 1.600 treballadors.

Les sinèrgies de la Universitat de Lleida amb la ciutat i el territori proper abasten la innovació en l’agricultura i la producció d’aliments, l’energia, la salut, la robotització, les TIC, la direcció d’empreses, la història, les llengües, la inclusió social, la formació d’educadors i personal del món de la salut, entre les més destacades. Com a ciutat universitària, Lleida se situa en l’epicentre del desenvolupament científic i tecnològic, on s'estimula la participació i l’intercanvi lliure d’idees i el coneixement.

Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida és una institució supramunicipal que té la seva raó de ser en els ajuntaments i, per tant, en tots els lleidatans.

La corporació sempre s’ha significat per l’exercici d’un municipalisme compromès amb les persones, la defensa del món local i la projecció internacional de les terres de Lleida. L’acció de govern se centra en el desplegament de polítiques en favor del desenvolupament integral del territori i, en especial atenció, als serveis i les accions que enforteixen la comunitat. El Ple de la Diputació de Lleida el formen 25 escons. La seva línia d’acció és definida a través dels següents organismes, sota el lema: La Força dels Municipis

 

EMPRESES

GFT 

Com a soci tecnològic amb àmplia experiència, el compromís de GFT és impulsar la transformació digital en el sector dels serveis financers. Basant-nos en el nostre profund coneixement del mercat, assessorem les principals institucions financeres del món i desenvolupem solucions de TU a mesura, des d'aplicacions bancàries i sistemes de trading a la implementació i el suport de plataformes completes, o la modernització dels sistemes de core bancari. El nostre equip d'innovació global desenvolupa nous models de negoci en tots els sectors, centrant-se en temes com blockchain, enginyeria cloud, Intel·ligència Artificial i internet de les coses. Juntament amb els nostres clients, construïm el món financer del futur.

Fundada en 1987, la companyia compta amb un equip global d'al voltant de 5.000 empleats a Europa, Amèrica del Nord i Sud-amèrica. A Espanya, GFT opera des de 2001, on compta amb un equip de més de 2.000 professionals repartits entre les seves seus d'Alacant, Lleida, Madrid, Sant Cugat (Barcelona), València i Saragossa.

SEMIC 

Som un proveïdor global de solucions i serveis IT amb més de 30 anys en el mercat espanyol. Ajudem empreses privades i a administracions públiques a aprofitar les noves tecnologies per a millorar la seva competitivitat.

Som especialistes en la distribució d'equips informàtics i tenim una gran capacitat logística i financera. Com a proveïdor multimarca i multiplataforma, hem signat acords amb els principals representants de la indústria a tots els nivells: fabricants, majoristes, empreses financeres i del sector transporti. Volem acostar la tecnologia a la teva empresa.

IFR

IFR Group neix a la ciutat de Lleida en 1985 i expandeix ràpidament la seva àrea de negoci en tot el territori nacional fins a l'actualitat. Més de 35 anys d'experiència i una trajectòria de creixement sostingut ha situat a IFR Group com a empresa consultora tecnològica de referència en Solucions Globals de Gestió Empresarial Microsoft Dynamics 365, sent una de les principals partners en solucions Microsoft Dynamics 365 per a grans organitzacions a Espanya.

Somos conscients dels reptes i les dimensions que van adquirint les empreses a mesura que els canvis, en tecnologia i en els negocis, es van produint, per això, proporcionem als nostres clients uns serveis de consultoria, implementació i desenvolupament de solucions amb les màximes prestacions i qualitat.

LLEIDA.NET

Lleida.net neix en 1995 a fi de prestar serveis d'accés a Internet, convertint-se en un dels primers nodes de connexió a internet d'Espanya. Deu anys després, en 2005, aconsegueix l'autorització de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions per a prestar servei com a operadora de telecomunicacions. D'aquesta manera va ser pionera a donar serveis com a operadora de SMS. Fruit de l'anàlisi les necessitats dels seus clients, continua innovant fins a afegir el concepte de certificació als processos de notificació i contractació electrònica, incorporant solucions de validació de dades que abasten des de la validació de telèfon o email, fins a la identitat amb l'anomenat “electronic Know Your Customer”(eKYC). D'altra banda, s'han desenvolupat serveis complementaris, que permeten dotar de valor afegit als processos dels nostres clients, permetent fins i tot la integració a mesura dels serveis oferts.

Comptem amb presència internacional en diversos països, des dels Estats Units a Sud-àfrica, passant per l'Índia o Filipines

PLUSFRESC

Plusfresc és l'ensenya principal de Supermercats Pujol, SL. Són supermercats amables, on els clients es converteixen en els nostres convidats i on volem que es trobin com a casa.

Es tracta d'establiments de proximitat, amb una sala de vendes de 200 a 1.100 m², en funció de la grandària del mercat en el qual es trobin. El seu objectiu és atendre les necessitats de compra diària i setmanal d'aliments i productes per a la llar, alhora que oferir una experiència de compra agradable, enfocada a garantir un servei excel·lent al client, una gamma de productes frescos de primera qualitat i un ampli ventall de productes envasats per a triar.
El lema El súper que et vol mostra el nostre compromís amb el client: el fem tot perquè la seva compra diària sigui agradable. Això reflecteix, alhora, la nostra aposta per la qualitat: els clients quedaran satisfets amb el producte, el servei i l'experiència de compra.

Els supermercats Plusfresc són gestionats bé directament per la cadena o bé en règim de franquícia.

VALL COMPANYS

Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956.

El model operacional de el Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases de l'procés productiu, així com en la tasca d'uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d'activitat.

Així mateix, cal destacar especialment la implantació de Sistemes d'Informació d'última generació en totes les mecàniques de treball, que connecten i automatitzen les diverses instal·lacions i plantes de producció de el grup. Amb tot, s'aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d'una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

MESTRE

Mestre, amb més de 100 anys d'història, compta amb una nau de 5.000 metres quadrats, dels quals uns 2.500 corresponen a l'oferta de joguines, que és avui dia la principal família de productes.

Des que Agustí Mestre Launes va iniciar el 1921 una singular trajectòria comercial, l'empresa han fet un camí d'evolució constant, d'esforç, de treball i d'una clara vocació de servei cap als clients que l'ha dut a comptar ja amb la 4a generació en el negoci familiar.

 

Patrocinadors FLL Lleida 2023

Patrocinadors FLL Igualada

Donat que a Lleida l'EPS ja organitzava una FLL amb èxit, la direcció de l'escola va proposar de continuar organitzant una fase local de la FLL, la competició de robòtica internacional més important del món, a Igualada.

L'any 2018 el campus Igualada ja va acollir una primera edició de la FLL, organitzada per la Fundació Scentia i l'Ajuntament d'Igualada. El setembre del 2018 la Universitat de Lleida va assumir la titularitat del campus Igualada UdL i l'Escola Politècnica Superiorassumí l'organització de la 2a edició i la 3a edició.

Malauradament, l'any passat es va haver de susprendre la 4a edició presencial de la FLL Igualada a conseqüència de la situació sanitària derivada de la pandèmia provocada per la Covid-19. Es va disputar una única competició FLL EPS en format online, en la que van poder participar 7 equips de la comarca de l'Anoia.

Enguany torna la FLL Igualada i ho fa de la mà de dos patrocinadors principals, l'Ajuntament d'Igualada, que sempre ha fet costat a l'organització de l'esdeveniment i TICAnoia 

 

PATROCINADORS

Consell Social de la  Universitat de Lleida

 El Consell Social de la Universitat de Lleida és l’òrgan de participació de la societat en la nostra universitat

Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida

La cultura ja es considera una part clau del desenvolupament sostenible junt a l’economia, el medi ambient i els temes socials. La universitat, a més dels objectius tradicionals (docència i investigació), assumeix la missió de dedicar especial atenció a la cultura com a mecanisme de participació i desenvolupament per al progrés de la societat. El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària vetlla i treballa per a situar la cultura al lloc que li correspon dintre de la universitat.

Ajuntament d'Igualada 

Igualada una ciutat universitària de la mà de la Universitat de Lleida, de 40.000 habitants amb una comunitat universitària de vora 750 alumnes, docents i investigadors en un campus modern de creació recent.

Les sinèrgies de la Universitat de Lleida amb la ciutat i el territori proper abasten la innovació en la industria tèxtil i de la pell, la industria química, les TIC, la direcció d’empreses i el món de la salut, entre les més destacades. Com a ciutat universitària, Igualada es situa estratègicament convertint-se en un referent econòmic, de modernitat i de negocis a Catalunya.

ABACUS

ROBOTICA

Abacus cooperativa neix el maig de 1968 com un projecte de futur, amb una proposta col·lectiva innovadora, singular i transformadora, orientada a l’educació, la cultura i el cooperativisme. La visió d’un grup de mestres, pares i mares, amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat, va donar lloc a aquest projecte cooperatiu per facilitar l’accés a productes de qualitat i a bon preu per a l’educació, la cultura i l’esbarjo.

Avui, Abacus és un reconegut projecte de transformació social i de propietat compartida, un referent de confiança, molt arrelat a la comunitat educativa, que aconsegueix impacte econòmic i social a través de la seva activitat, mantenint sempre la voluntat transformadora.

A Abacus cooperativa som i hem estat motor dels canvis amb l’objectiu d’incorporar valor al model. Per això promovem, a partir del desenvolupament tecnològic, el coneixement compartit com un actiu a cuidar. A Abacus les persones som al centre.

Mantenim tota l’essència del nostre origen, un projecte de propietat compartida on els beneficis reverteixen directament a sòcies i socis de consum i de treball, amb un impacte positiu per al conjunt de societat i, alhora, ens renovem per potenciar les capacitats de la comunitat ciutadana, que és Abacus, per avançar cap al futur, enfortint i fent créixer el projecte que compartim.

La cooperativa Abacus ha adquirit RO-BOTICA, una empresa especialitzada en la creació, distribució i implantació de solucions tecnològiques de robòtica i de projectes de ciència i tecnologia per a les escoles.

Fundada el 2007, RO-BOTICA ha estat pionera en la introducció de la robòtica educativa i projectes STEAM a les aules obrint el primer espai experimental dedicat a aquests temes a Europa

Amb la incorporació de RO-BOTICA, l'àrea d'Abacus Escolar reforça la seva aposta per la creació i la distribució de continguts STEAM per a les escoles. L'objectiu és continuar creant continguts i productes innovadors per fer front a les necessitats del sistema educatiu i els nous currículums. A més, des de RO-BOTICA es potenciaran les formacions destinades a capacitar els mestres en la utilització d'aquestes noves metodologies educatives, sent útil a les seves necessitats i contribuint a l'èxit en la transformació del sistema educatiu oferint un suport complet a les escoles davant de els nous entorns digitals.

TICAnoia

L'Associació per a l'impuls TIC neix el juny de 2013 com a spin-off de la comissió TIC de la UEA, que es va crear dins de l'acord de col·laboració establert entre la Unió Empresarial de l'Anoia i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (en el mes de maig de 2008). Si bé va ser constituïda formalment al juny de 2013 com a associació, les seves activitats en el àmbit de divulgació TIC es venen realitzant des de juliol de 2008.

Neix amb l'objectiu de crear un espai de reflexió i de propostes, a nivell comarcal, sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les nostres empreses i al nostre territori.

Patrocinadors FLL Igualada 2023
   Darrera modificació: