STEAM 2.0 B (Santa Anna's Team 2n B)

 Descarregar Pdf
santa ana fraga

Col·legi santa Anna

Rambla d'Aragó, 15,

25003 Lleida (Lleida)

Tel 973266399

cstanna@cstanna.org

http://www.cstanna.org/

Equip

Entrenadora:

Rosana Tomas

Participants: 

Abril Alfaro, Daniela Álvarez, Bati Caselles, Mireia Corbacho, Yúlia Rodríguez i Lez Tomàs

Santa Anna Team

Projecte

Títol:

Lleida es mou!

Descripció:

Vam voler construir una ciutat molt colorida i amb molts espais per passar estones divertides per a gent de tots els gustos, per això, hem fet una pista de tenis, una piscina, una pista de ball, un skatepark, una pista de bàsquet, un parc infantil, un parc amb arbres i gespa amb zones per poder treballar amb l'ordinador a l'aire lliure i una WIFI gratuïta per a que tothom pogués treballar en qualsevol zona de lleure.

Els carrers de la nostra ciutat són peatonals, amb l'excepció de vehicles d'emergència i de repartiment, a certes hores: si la gent no pot circular en cotxe, anirà a peu o en bicicleta. Per si ve gent de fora amb cotxe hem posat una zona d'aparcament a les afores, al costat d'una tenda on venen i lloguen bicicletes, patins, monopatins i qualsevol opció per moure's admesa en la nostra ciutat. També van pensar que una altra opció per obligar a moure's és tenir un gos. Si tens un gos l'has de portar a passejar i llavors, camines. Però, per no embrutar tota la ciutat i fer-la lletja, hem posat també una zona per poder anar amb les mascotes (un agility/pipican/...) on poden socialitzar amb altres mascotes i disfrutar els propietaris amb la seva mascota.

Finalment, vam decidir que els habitants de les ciutats porten un mòbil que s'instal·laran una app que el quantifica l'esport que fan diari i aquest valor s'envia, mitjançant la WIFI de la ciutat, a un servidor que anirà fent pujar una bandera i si arriba al màxim donaran fruita gratuïta per a tothom. A més, al cap de l'any, els ciutadans que més esport hagin fet, guanyaran una bicicleta, un patinet, o algun regal més important.

   Darrera modificació: