FLL "In Orbit"

 Descarregar Pdf

La FIRST LEGO League desafia els joves d'entre 10 i 16 anys a convertir-se en científics i enginyers i a pensar com a tal. Durant la temporada INTO ORBIT, els equips han de realitzar un Projecte Científic per resoldre un problema real. A més construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS per a resoldre les missions del Joc del Robot. 

El repte

2018-Into-Orbit

En el desafiament INTO ORBIT els equips FIRST LEGO League viatjaran a l'espai.

La temporada 2018/2019 INTO ORBITSM transportarà al vostre equip a l'espai, on explorareu, desafiareu i innovareu en l'enorme extensió de l'espai.

 FIRST LEGO League desafia els joves d'entre 10 i 16 anys a convertir-se en científics i enginyers i a pensar com a tal. Durant la temporada INTO ORBIT, els equips han de realitzar un Projecte Científic per resoldre un problema real. A més construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS® per a resoldre les missions del Joc del Robot.

Tot això ho faran a través del pilar fonamental de FIRST LEGO League: els Valors FIRST LEGO League, celebrant el descobriment, el treball en equip i la Cortesia Professional.

Comença a divertir-te amb el Desafiament INTO ORBIT!

 

Información para preparar el Desafío FIRST LEGO League

 

Participants

A mesura que anem reben la informació la incorporarem a la web

Horaris

Per determinar

Localització

La competició de la FLL Lleida 2019 es desenvoluparà al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida, en concret a l'edifici de l'Escola Politècnica Superior (Jaume II, 69) i al Centre de Cultures-Biblioteca (Jaume II, 67). 

Us informarem de la localització concreta de les activitats més endavant

Programa

En edició

Patrocinadors i Col·laboradors

Quan l’Escola Politècnica Superior va proposar  a la Universitat de Lleida la idea d’organitzar una fase local de la FLL, la competició de robòtica internacional més important del món, aquesta va rebre la iniciativa amb molt d’entusiasme i, tant el Consell Social com el Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària, es van involucrà des d’un primer moment en el patrocini de la FLL. 

El mateix cal dir de les dues màximes institucions de la ciutat, la Paeria i la Diputació de Lleida que, any rere any, patrocinen la FIRST LEGO League.

Les empreses de Lleida tampoc han fallat en aquest sentit i gràcies al seu patrocini directe es possible realitzar la FLL a Lleida: GFT, SEMIC, IFR, LLEIDA.NET, PLUSFRESC, ENGIJOC i MESTRE participen any rere any en el patrocini directe de la FLL des de la primera edició del 2012, l'any passat s’incorpora l’empresa INDRA i des de l'EPS estem obert a rebre nous patrocinadors que ajudin a fer més gran la FLL!

Moltes gràcies a tots els patrocinadors d’aquesta edició de la FLL Lleida 2019!

patrocinadors-fll2018
   Darrera modificació: