Voluntariat

 Descarregar Pdf

Un any més us animem a participar com a VOLUNTARIS en aquesta nova Edició de la Festa de la Tecnologia.

Els voluntaris sou l’ànima de la FLL i per això quants més siguem, millor!!!

Informació general

dsc_2049

Necessitem gent entusiasta, responsable i compromesa que gaudeixi treballant amb els més Joves i que vulguin fer de la FLL una experiència inoblidable per als equips. El conjunt de tasques que podeu desenvolupar és el següent:

  • Àrbitres: controlen el joc dels robots en les taules de competició.
  • Jutges: valoren el projecte científic, la integració dels valors FLL per part dels equips, etc.
  • Informació i Espais: Donen Informació al públic i controlen les entrades i sortides dels espais durant el torneig.
  • Floaters FLL: acompanyen els equips FLL (participants de 10 a 16 anys) durant tot el torneig per assegurar-se que arriben a temps a les diferents activitats i que tenen tot el que necessiten.
  • Floaters Jr.: acompanyen els equips Junior (participants de 6 a 9 anys) durant tot el torneig per assegurar-se que arriben a temps a les diferents activitats i que tenen tot el que necessiten.
  • Monitors de Lleure: gestionen i dinamitzen els tallers per als més petits.
  • Muntatge de kits: Són els encarregats de muntar els kits de les taules de competició i assegurar-se que es mantenen en bon estat durant tota la competició i així com garantir-ne una recollida ordenada i adequada.

Formulari Inscripció Lleida

Si vols participar com a voluntari en la 8a Edició (INTO ORBIT) de la First Lego League a Lleida, deixa'ns les teves dades al 

formulari d'inscripció

Aviat ens posarem en contacte amb tu!

En enplenar el formulari, no oblideu indicar clarament el correu electrònic que utilitzeu habitualment, així com el vostre numero de telèfon. En breu, totes les persones apuntades, rebran instruccions sobre el calendari de reunions i activitats.

Formulari Inscripció Igualada

Si vols participar com a voluntari en la 2a Edició (INTO ORBIT) de la First Lego League a Igualada, deixa'ns les teves dades al 

formulari d'inscripció 

En enplenar el formulari, no oblideu indicar clarament el correu electrònic que utilitzeu habitualment, així com el vostre numero de telèfon. En breu, totes les persones apuntades, rebran instruccions sobre el calendari de reunions i activitats.

Crèdit Lliure Elecció

ACONSEGUEIX 1 CRÈDIT ECTS GRÀTIS!

Des del passat 7 de gener tots aquells estudiants que ja es van apuntar com a voluntaris mitjantçant el formulari d’inscripció, i tots aquells que ho faran en breu, també podeu, si us interessa, matricular-vos a l’activitat “La UdL amb la FLL” per tal d'obtenir 1 crèdit ECTS per la vostra participació com a Voluntaris a través de la SEU ELECTRÒNICA de la UdL (Carpeta personal > Què puc pagar > Congressos i jornades > Pagament en línia).

En aquesta activitat es pot matricular qualsevol estudiant de la UdL, sempre i quan no hagin aconseguit el crèdit per la seva participació en edicions anteriors.

   Darrera modificació: