Voluntariat

 Descarregar Pdf

Informació general

dsc_2049

Necessitem gent entusiasta, responsable i compromesa que gaudeixi treballant amb els més Joves i que vulguin fer de la FLL una experiència inoblidable per als equips. El conjunt de tasques que podeu desenvolupar és el següent:

  • Àrbitres: controlen el joc dels robots en les taules de competició.
  • Jutges: valoren el projecte científic, la integració dels valors FLL per part dels equips, etc.
  • Informació i Espais: Donen Informació al públic i controlen les entrades i sortides dels espais durant el torneig.
  • Floaters FLL: acompanyen els equips FLL (participants de 10 a 16 anys) durant tot el torneig per assegurar-se que arriben a temps a les diferents activitats i que tenen tot el que necessiten.
  • Floaters Jr.: acompanyen els equips Junior (participants de 6 a 9 anys) durant tot el torneig per assegurar-se que arriben a temps a les diferents activitats i que tenen tot el que necessiten.
  • Monitors de Lleure: gestionen i dinamitzen els tallers per als més petits.
  • Muntatge de kits: Són els encarregats de muntar els kits de les taules de competició i assegurar-se que es mantenen en bon estat durant tota la competició i així com garantir-ne una recollida ordenada i adequada.

Formulari Inscripció FLL Lleida

El pròxim 29 de febrer arriba la 9a edició de la  FIRST LEGO League a Lleida i com cada any necessitem voluntaris, gent entusiasta, responsable i compromesa que gaudeixi treballant amb els més Joves i que vulguin fer de la FLL una experiència inoblidable per als joves participants i els seus familiars.

formulari d'inscripció

Si vols participar com a voluntari en la 9a Edició (CITY SHAPER) de la First Lego League a Lleida, deixa'ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu ben aviat. 

Un any més us animem a participar com a voluntaris en aquesta nova edició de la festa de la tecnologia a les contrades de Lleida. Els voluntaris sou l’ànima de la FLL i per això quants més siguem, millor!!!

Formulari Inscripció FLL Igualada

Us informarem properament

Crèdit Lliure Elecció

ACONSEGUEIX 1 CRÈDIT ECTS GRÀTIS!

Des del passat 13 de gener tots aquells estudiants que ja es van apuntar com a voluntaris mitjantçant el formulari d’inscripció, i tots aquells que ho faran en breu, també podeu, si us interessa, matricular-vos a l’activitat “La UdL amb la FLL” per tal d'obtenir 1 crèdit ECTS per la vostra participació com a Voluntaris a través de la SEU ELECTRÒNICA de la UdL (Carpeta personal > Què puc pagar > Congressos i jornades > Pagament en línia).

En aquesta activitat es pot matricular qualsevol estudiant de la UdL, sempre i quan no hagin aconseguit el crèdit per la seva participació en edicions anteriors.

   Darrera modificació: