3a Setmana de la Construcció Sostenible

Activitat de preparació per la FLL!

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Escola Politècnica Superior
Inici:
boto 3a setmana cs

De l'11 al 15 de novembre de 2019  l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) acollirà una sèrie de conferències, tallers i visites tècniques en el marc de la 3a edició de la  Setmana de la Construcció Sostenible, organitzada per l'EPS i el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació.

Totes les activitats de la Setmana de la Construcció Sostenible són obertes i gratuïtes, però cal una INSCRIPCIÓ PRÈVIA via mail a la coordinadora del GATE [coord.gate@eps.udl.cat]  indicant nom i data d'assistència, per tal de portar un control dels assistents. Així mateix es requereix una inscripció prèvia a les visites per tal d'organitzar i coordinar l'autocar.

Programa dijous, 14 de novembre

  • 15:30h-17:30h: Qualitat de l'àmbient interior. Sònia Hernandez-Montaño, bioarquitecta. (https://www.arquitecturasana.com/). Sala de Graus - Edifici EPS (Jaume II, 69)
  • 17:30h-19h: Gestión de recursos y gestión de residuos desde la Permacultura. Permapreta baño seco y compostero. Permapreta. Taller demostratiu (http://www.permapreta.com/). Sala de Graus - Edifici EPS (Jaume II, 69)

Agenda