Els assistents i acompanyants a la FLL podran gaudir i participar de les següents activitats complementàries

 Descarregar Pdf

Ludoteca

Com cada any, des de la primera edició de la FIRST LEGO Lleida el 2012, l'empresa Mestre munta a la Sala de Videoconferències del CCCT una ludoteca infantil adreçada als visitants i acompanyants més petits dels participants de la FLL.

La Ludoteca FLL-MESTRE, oberta des de les 10.00 fins a les 13.30 compta amb personal de la botiga Mestre i voluntaris FLL que faran gaudir als més petits amb el món LEGO i un munt de tallers i activitats!

Circuit de cotxes elèctrics

Així mateix, cada any l'empresa Mestre munta a la plaça d'entrada a l'edifici CCCT del campus de Cappont (on és desenvolupa l'activitat de la FLL) un circuit de cotxes elèctrics adreçat als visitants i acompanyants més petits dels participants de la FLL.

El circuit de cotxes elèctrics restarà obert de 11.00h a 13:30 hores 

   Darrera modificació:

 Descarregar Pdf

Taller: Una manera diferent de participar a una cursa de 2 Km. ( Scratch + makey makey)

Engijoc, l'empresa de Robòtica Educativa, programació, desenvolupament d'aplicacions i disseny 3D col·labora i patrocina en la FLL Lleida des dels seus inicis.

En un vessant divulgativa munta al vestíbul principal del CCCT una exposició de Robòtica Educativa oberta a tothom que hi estigui interessat. Aquest any es centrarà en materials educatius com ar el MBot, Edison, BluBot, ...

Enguany prersenten el Taller: Una manera diferent de participar a una cursa de 2 Km. ( Scratch + makey makey)

Horari:

  • 1a sessió: 11.00 h
  • 2a sessió: 12.00 h

 

   Darrera modificació:

 Descarregar Pdf

Taller de Realitat Virtual - Realitat Augmentada

L'EPS en col·laboració amb l'empresa Invelon technologies endega aquest any un Projecte d’Innovació docent “Aprenentatge immersiu en entorns virtuals 3D“, coordinat pel professor Gabriel Pérez Luque, que proposa la incorporació de la realitat virtual (RV) i la realitat augmentada (RA) en els ensenyaments d’Arquitectura Tècnica i Edificació, i d’Enginyeria Industrial de l’Escola Politècnica Superior, amb un doble propòsit, en primer lloc com a eina docent d’aprenentatge “immersiu”, i de l’altra com a eina de disseny en els àmbits d’arquitectura i enginyeria industrial.

per aquest objectiu s'han adquirit dos equips HP Z VR BACKPACK G2, i ulleres HP REVERB amb controladors inclosos. Aquests ordinadors “motxilla” permeten que l’experiència de la realitat virtual sigui més real que mai en quant a que l’usuari té total mobilitat.

Aquesta experiència immersiva serà la que podran gaudir els visitants de la FLL en aquest taller

Horaris:

  • 1a sessió: 09.30 h
  • 2a sessió: 10.15 h
  • 3a sessió: 11.00 h
  • 4a sessió: 11.45 h
  • 5a sessió: 12.30 h
  • 6a sessió: 13.15 h

 

Exposició Impressió 3D

Des de fa un parell d'edicions l'empresa en impressió 3D, INTECH 3D, col·laborarà amb la FLL muntant un stand-exposició amb impressores 3D al vestíbul principal del CCCT 

   Darrera modificació: