Reunió d'experts

 Descarregar Pdf
DtB73a0WwAYGMyn

Els dies 3, 4 i 5 d'octubre s'ha dut a terme la  trobada de socis de la FIRST LEGO League per començar a organitzar el torneig que es realitzarà al Campus de Cappont (Lleida) i al Campus d'Igualada.

El 27 de novembre, l'Auditori del CCCT del campus de cappont (Jaume II, 67), va acollir una reunió amb experts destacats de la temàtica referent al repte d'enguany de la FIRST LEGO League: In Orbit.

En aquesta edició es van portar experts que tinguin a relació amb el tema tant des del punt de vista tècnic així com de les implicacions personals i alimentàries que involucra una estada de llarga duració per l'espai.

Els ponents convidats van ser:

  • Vicenç Companys: Flight Dynamics Mànager a l'European Space Agency.

[Presentació]

  • Marcel Llopis: Technical Group Supervisor al Jet Propulsion Laboratory de la NASA.

[Vídeo]

  • Enrique Peiro: Director Tècnic de la Planta Pilot MELISSA de l'European Space Agency.

[Presentació]

  • Loreta Medina: Investigadora del Grup de Recerca de Neurobiologia Evolutiva i del Desenvolupament de l'IRB-UdL.

[Presentació]

  • Javier Arantegui: Investigador en noves Tecnologies i Enginyeria del Processament d'Aliments de la UdL.

[Presentació]

Així mateix, per tots aquells que no van poder desplaçar-se fins a Lleida, la reunió es va retransmetre en streaming i s'organitzà un xat-room on van poder fer arribar les seves aportacions i preguntes. També està previst de penjar la jornada (us informarem properament).

Amb aquesta reunió d’experts, que tradicionalment organitza l’EPS per als equips participants en la fase local de Lleida, hi van participar vora 150 joves de 11 col·legis i instituts de les comarques de ponent; Van escoltar el punt de vista professional sobre el repte d’aquesta edició de la competició internacional de robòtica FIRST LEGO League, van rebre l’assessorament dels experts i van presentar la seva proposta a algú amb coneixement del tema per que la valorésssin.

   Darrera modificació: