Presentació

 Descarregar Pdf

Aquesta es la web del Torneig classificatori de la FIRST LEGO League que es duu a terme a la ciutat de Lleida i a Igualada de la mà de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

En aquest espai hi trobareu un recull organitzat amb tota la informació referent a les edicions de la FLL realitzades a Lleida i a Igualada. Podreu consultar el programa, els participants, els guanyadors i un recull de la repercussió als mitjans de cadascuna de les edicions. En definitiva, es tracta de un lloc on recopilar i ordenar tota la informació que genera un esdeveniment de la magnitud de la FIRST LEGO League.

Esperem que us agradi!

Així mateix, volem recordar-vos que també podeu seguir el dia a dia de l’edició de la FLL Lleida i FLL Igualada d'aquest any al TWITTER sota els hashtags #flllleida i #flligualada

El Repte FLL 2018-19 "IN ORBIT"

2018-Into-Orbit

En el desafiament INTO ORBIT els equips FIRST LEGO League viatjaran a l'espai.

La temporada 2018/2019 INTO ORBITSM transportarà al vostre equip a l'espai, on explorareu, desafiareu i innovareu en l'enorme extensió de l'espai.

 FIRST LEGO League desafia els joves d'entre 10 i 16 anys a convertir-se en científics i enginyers i a pensar com a tal. Durant la temporada INTO ORBIT, els equips han de realitzar un Projecte Científic per resoldre un problema real. A més construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS® per a resoldre les missions del Joc del Robot.

Tot això ho faran a través del pilar fonamental de FIRST LEGO League: els Valors FIRST LEGO League, celebrant el descobriment, el treball en equip i la Cortesia Professional.

Comença a divertir-te amb el Desafiament INTO ORBIT!

 

Información para preparar el Desafío FIRST LEGO League

El Repte FLL 2018-19 "Mission Moon"

FIRST-FLLJR-MissionMoon-Color

En el repte MISSION MOON el vostre equip es transportarà a un lloc on vosaltres posareu les regles, aprendreu a prosperar en un nou entorn i explorareu el que us rodeja.

Com cada any, FIRST LEGO League Júnior planteja un nou i emocionant repte amb la finalitat de fomentar la creativitat dels nens i nenes d’entre 6 i 9 anys. Els equips hauran d’investigar sobre una problemàtica real i després presentaran a través d’un pòster il·lustratiu, i aprendran sobre màquines simples construint un model fet a partir d’elements LEGO amb una part motoritzada.

Comença a divertir-te amb el Repte MISSION MOON!Els participants de la MISION MOON hauran de dissenyar i construir una maqueta, realitzar un pòster il·lustratiu del treball realitzat i compartir-ho tot a la FLL Jr.

   Darrera modificació: