Patrocinadors i Col·laboradors FLL

 Descarregar Pdf

Patrocinadors i Col·laboradors FLL Lleida

Quan l’Escola Politècnica Superior va proposar a la Universitat de Lleida la idea d’organitzar una fase local de la FLL, la competició de robòtica internacional més important del món, aquesta va rebre la iniciativa amb molt d’entusiasme i, tant el Consell Social com el Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària, es van involucrar des d’un primer moment en el patrocini de la FLL. [+INFO]

El mateix cal dir que les dues màximes institucions de la ciutat, la Paeria i la Diputació de Lleida que, any rere any, patrocinen la FIRST LEGO League de Lleida

Finalment, també vam trobar tot el suport i la predisposició en les empreses de Lleida i gràcies al patrocini directe d'aquestes empreses  es possible realitzar la FLL a la ciutat:

 

GFT 

Els serveis i solucions de IT de GFT ajuden els bancs i asseguradores a ser més competitius. Consultoria i solucions de IT a mesura.

SEMIC 

Proveïdor global de solucions i serveis IT amb més de 30 anys en el mercat espanyol

IFR

Innovació en tecnologia de la informació per a les empreses.

LLEIDA.NET

La Primera Operadora Certificadora - Missatges electrònics certificats

INDRA

Empresa global de consultoria i  tecnologia

PLUSFRESC

El súper que t'estima. Empresa familiar lleidatana, que aposta pel tracte al client, el producte fresc i les polítiques socials i mediambientals.

ENGIJOC

Empresa de Robòtica Educativa, programació, desenvolupament d'aplicacions i disseny 3D

MESTRE 

Botiga de joguines, decoració, camping, menage de cuina, ...

 

Moltes gràcies a tots els patrocinadors de la FLL Lleida!

Així mateix, empreses com MCDONALD’S LLEIDA i FRUTAS BEAN col·laboren activament en la FLL lleida des de la primera edició. A més, des de fa tres anys disposem d'un nou col·laborador permanent: l’empresa l’impressió 3D, INTECH 3D

cal tenir en compte que respecte el repte concret que la  FLL llença cada any (Hydro Dynamics, Nature’s Fury, Senior Solutions, Trash Trek, World Class, Animal Allies …) l’Escola cerca i troba la complicitat i col·laboració d’empreses i institucions concretes vinculades al repte concret d'aquella edició.

Moltes gràcies a tots els col·laboradors de la FLL Lleida!

Patrocinadors FLL Igualada

 L'any 2018 el campus Igualada ja va acollir una primera edició de la FLL, organitzada per la Fundació Scentia i l'Ajuntament d'Igualada. El setembre del 2018 la Universitat de Lleida va assumir la titularitat del campus Igualada UdL on s'ofereixen estudis de l'Escola Politècnica Superior i la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia.

Donat que a Lleida l'EPS ja organitzava una FLL amb èxit (7 edicions), la direcció de l'escola va proposar de continuar organitzant una fase local de la FLL, la competició de robòtica internacional més important del món, a Igualada.

Cal dir que la màxima institució de la ciutat, l'Ajuntament d'Igualada no ha volgut faltar a la cita. Gràcies! Així mateix també volem agrair el patrocini de Lidera Comunicació i Cubus Games.

 

 

 

 

 

   Darrera modificació: