Oberta la inscripció per a participar com a voluntaris a la FLL lgualada 2019!

Descarregar Pdf

El passat mes de Setembre es va llençar el repte First Lego League per a la nova Edició 2018-19, INTO ORBIT. Aquest cop els equips hauran de dissenyar i donar solucions tecnològiques que facilitin la vida de les persones en una estació espacial, que permetin cobrir llargues estades en l'espai o viatjar a altres planetes.

El passat 27 de Novembre l'Auditori del CCCT del campus de Cappont, va acollir una reunió amb destacats experts  provinents de l'European Space Agency, Jet Propulsion Laboratory de la NASA, Grup de Recerca de Neurobiologia Evolutiva i del Desenvolupament de l'IRB-UdL i del grup de Noves Tecnologies i Enginyeria del Processament d'Aliments de la UdL. En aquest acte van participar més de 150 joves de 11 col·legis i instituts de les comarques de ponent i de l'Anoia. És va retransmetre per video-streaming, que es va poder seguir en directe al Campus Universitari Igualada-UdL, i es va organitzar un xat-room que va permetre als participants fer arribar les seves preguntes als experts.

Amb aquesta activitat s'ha donat el tret de sortida a la First Lego League a Igualada. Estem molt il·lusionats preparant-ho tot per a la celebració del torneig classificatori que es durà a terme al Campus Universitari Igualada-UdL el proper 23 de Febrer .

Podeu trobar informació sobre aquesta edició de la FLL-Igualada i totes les edicions anteriors en la nova pàgina web oficial de la FLL-Lleida, www.firstlegoleague.udl.cat

Un any més us animem a participar amb nosaltres en aquesta Edició de la Festa de la Tecnologia a Igualada. Els voluntaris sou l’ànima de la FLL i per això quants més siguem, millor!!!

Necessitem gent entusiasta, responsable i compromesa que gaudeixi treballant amb els més Joves i que vulguin fer de la FLL una experiència inoblidable per als equips. El conjunt de tasques que podeu desenvolupar és el següent:

  • Àrbitres: controlen el joc dels robots en les taules de competició.
  • Jutges: valoren el projecte científic, la integració dels valors FLL per part dels equips, etc.
  • Informació i Espais: Donen Informació al públic i controlen les entrades i sortides dels espais durant el torneig.
  • Floaters FLL: acompanyen els equips FLL (participants de 10 a 16 anys) durant tot el torneig per assegurar-se que arriben a temps a les diferents activitats i que tenen tot el que necessiten.
  • Monitors de Lleure: gestionen i dinamitzen els tallers per als més petits.

Si vols participar com a voluntari en aquesta Edició (INTO ORBIT) de la First Lego League a Igualada, deixa'ns les teves dades al formulari d'inscripció i ens posarem en contacte amb tu ben aviat. Si us plau, feu-ne difusió d'aquest correu a tothom que pugui interessar.

Els estudiants UdL i del Campus Universitari Igualada-UdL que participeu com a voluntaris, teniu la possibilitat d'aconseguir 1 crèdit ECTS de matèria transversal (sempre i quan no ho hagueu demanat en edicions anteriors). Per fer-ho us heu de matricular (a partir del mes de Gener) a través de la seu electrònica de la UdL, dins l'apartat Congressos i Jornades, en l'activitat de matèria transversal "La UdL amb la First Lego League".

Vine i gaudeix!!!

 

Félix Albertos Marco

Director FLL-Igualada

igualada.udl@firstlegoleague.es