Alliberat el repte de la FLL 2019

Descarregar Pdf

Com cada any l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) organitza la competició local de la FIRST LEGO League a Lleida. Tanamateix, la incorporació del Campus Universitari d'Igualada a la UdL fa que aquesta any l'EPS també s'encarregui de l'organització de la FLL a Igualada.

Enguany els equips FIRST LEGO League viatjaran a l'espai en el desafiament INTO ORBIT. La temporada 2018/2019 INTO ORBIT transportarà als equips a l'espai, on exploraran, desafiaran i innovaran en l'enorme extensió de l'espai. Així mateix, els més petits, els participants de la FIRST LEGO league Jr., es transportaran a un lloc on ells posaran les regles, aprendran a prosperar en un nou entorn i exploraran tot el que us envolta en el seu desafiament MISSION MOON.

La FIRST LEGO League desafia els joves d'entre 10 i 16 anys a convertir-se en científics i enginyers i a pensar com a tal. Durant la temporada INTO ORBIT, els equips han de realitzar un Projecte Científic per resoldre un problema real. A més construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS per a resoldre les missions del Joc del Robot. Els participants de la MISION MOON hauran de dissenyar i construir una maqueta, realitzar un pòster il·lustratiu del treball realitzat i compartir-ho tot a la FLL Jr.

Finalment, recordar-vos que encara no estan fixades les dates definitives en les que se celebrarà la FLL de Lleida i d'Igualada ... us mantindrem informats!