Reunió d'experts FLL 2019

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Auditori CCCT - Campus de Cappont UdL
Adreça:

Jaume II, 67

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS
Contacte:
Telèfon: 973 70 27 29
Email: f.guirado@diei.udl.cat
Inici:
DSC_6160

Com ja es habitual a la FLL de Lleida, amb l’objectiu de facilitar assessorament als equips participants, l’Escola Politècnica Superior de la UdL organitza el proper dimarts 27 de novembre, a l'Auditori del CCCT del campus de cappont (Jaume II, 67), a partir de les 18:30 hores una reunió amb experts destacats de la temàtica referent al repte d'enguany: In Orbit 

Com a cada edició, l'objectiu principal d'aquesta trobada és que els ponents donin el seu punt de vista professional per ajudar-vos a concretar el tema del projecte científic. Tanmateix per aquells equips que ja el tenen definit és una gran oportunitat de tenir una primera valoració de la seva proposta.

En aquesta edició hem buscat experts que tinguin a relació amb el tema tant des del punt de vista tècnic així com de les implicacions personals i alimentàries que involucra una estada de llarga duració per l'espai.

Els ponents convidats i que han confirmat la seva participació són:

  • Vicenç Companys: Flight Dynamics Mànager a l'European Space Agency.
  • Marcel Llopis: (videoconferència): Technical Group Supervisor al Jet Propulsion Laboratory de la NASA.
  • Enrique Peiro: Director Tècnic de la Planta Pilot MELISSA de l'European Space Agency.
  • Loreta Medina: Investigadora del Grup de Recerca de Neurobiologia Evolutiva i del Desenvolupament de l'IRB-UdL.
  • Javier Arantegui: Investigador en noves Tecnologies i Enginyeria del Processament d'Aliments de la UdL.

De ben segur que el que ens explicaran serà molt interessant i de molt valor per a la realització dels vostres projectes científics.

La Jornada és pública i oberta a tothom! Podeu fer extensiva la invitació a assistir a aquesta trobada als vostres companys, altres estudiants AMPAs de qualsevol centre que puguin estar interessats en el tema. No obstant, per tal d'organitzar de forma adequada aquesta activitat us preguem confirmeu la vostra assistència i el nombre aproximat d'acompanyants en el següent correu electrònic: direccio@eps.udl.cat.

Ah! i per als companys d'Igualada, per tots aquells que no els vagi bé de desplaçar-se fins a Lleida o per aquells que, simplement, no puguin assistir estem preparant la retransmissió en streaming de la trobada i un xat-room on podreu fer-nos arribar les vostres aportacions, que seran rebudes per un membre de l'organització i que seran expressades als ponents al torn de preguntes. En breu us informarem com accedir-hi!

Agenda