FLL Jr. "Mission Moon"

 Descarregar Pdf

FIRST LEGO League Jr. és el programa que permet als nens i nenes descobrir la diversió per la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques (STEM) a través d'un aprenentatge significatiu i lúdic.

El programa inspira als nens i nenes a crear idees, resoldre problemes i superar obstacles, alhora que els permet guanyar confiança en l'ús apropiat de la tecnologia. Els participants col·laboren, cooperen i desenvolupen habilitats de treball en equip imprescindibles en un món laboral dinàmic i en constant canvi.

FIRST LEGO League Jr. capta la curiositat dels nens i nenes d'entre 6 i 9 anys dirigint cap al descobriment de la ciència i la tecnologia

 

El repte

En el repte MISSION MOON el vostre equip es transportarà a un lloc on vosaltres posareu les regles, aprendreu a prosperar en un nou entorn i explorareu el que us rodeja.

Com cada any, FIRST LEGO League Júnior planteja un nou i emocionant repte amb la finalitat de fomentar la creativitat dels nens i nenes d’entre 6 i 9 anys. Els equips hauran d’investigar sobre una problemàtica real i després presentaran a través d’un pòster il·lustratiu, i aprendran sobre màquines simples construint un model fet a partir d’elements LEGO amb una part motoritzada.

Comença a divertir-te amb el Repte MISSION MOON!

Els participants de la MISION MOON hauran de dissenyar i construir una maqueta, realitzar un pòster il·lustratiu del treball realitzat i compartir-ho tot a la FLL Jr.

Participants

A mesura que anem reben la informació dels equips participants és publicaran a la web

Horaris

Per determinar

Localització

La competició de la FLL Jr. Lleida 2019 es desenvoluparà al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida, en concret a l'edifici del Centre de Cultures-Biblioteca (Jaume II, 67). 

Us informarem de la localització concreta de les activitats més endavant

Programa

En edició

   Darrera modificació: